ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βρες τη κατανομή του λίπους στο σώμα σου με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος. Με την ΤΑΝΙΤΑ MC 180 και την ΤΑΝΙΤΑ SC 330S.

Αν έχεις κουραστεί να δίνεις μάχη με τα κιλά και αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο το βάρος και να ενδιαφερθείς για τη σύσταση του σώματος σου. Μόνο έτσι θα αδυνατίσεις σωστά!

Η Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος σας βοηθάει να κατανοήσετε την επίδραση του προγράμματος διατροφής/ άσκησης σε σχέση με τα επίπεδα των συστατικών στοιχείων του σώματος σας.

Εξειδικεύει την ανάλυση όχι μόνο παρουσιάζοντας το ποσοστό του λίπους συνολικά αλλά το λίπος και τον μυίκο ιστό σε κάθε χέρι, πόδι και κορμό.

Με αυτόν τον τρόπο ανιχνεύουμε τοπικά την βελτίωση και μπορούμε να δούμε και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος στα επιμέρους σημεία.

Το Σπλαχνικό Λίπος, είναι το λίπος που περιβάλλει τα ζωτικά όργανα στην περιοχή του πυρήνα του σώματος, γύρω από το στομάχι. Υψηλά επίπεδα σπλαχνιού λίπους σημαίνουν αυξημένο κίνδυνο για την υγεία.

Η μέτρηση της Μεταβολικής ηλικίας υπολογίζει τον Βασικό Μεταβολισμό (BMR) και χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους υπολογίζει την ηλικία που αντιστοιχεί σε αυτόν. Αν η BMR ηλικία είναι υψηλότερη από την πραγματική σας ηλικία, είναι μια ένδειξη ότι θα πρέπει να βελτιώσετε τον μεταβολικό ρυθμό. Η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την φυσική δραστηριότητα θα δημιουργήσουν τις βάσεις για την βελτίωση της μεταβολικής ηλικίας.

Ο Έλεγχος Ενυδάτωσης είναι η μοναδική τεχνολογία της Tanita με τις 3 συχνότητες, που δίνει την δυνατότητα για μέτρηση ενοκυττάριου υγρού δηλαδή του ποσοστού του σωματικού υγρού που βρίσκεται εντός και εκτός των κυττάρων αντίστοιχα. Η μέτρηση αυτή είναι μια ένδειξη για την σωστή ενυδάτωση, την κατακράτηση υγρών, το οίδημα. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κλινική αλλά και στην αθλητική διατροφή.

Πώς μπορώ να μετρηθώ;

408886_110421285753687_209483326_nΗ διαδικασία της μέτρησης είναι ιδιαίτερα απλή και σύντομη. Ο εξεταζόμενος ανεβαίνει στην Tanita με γυμνά πόδια και κρατάει στα χέρια του ειδικές χειρολαβές. Ένα ανεπαίσθητο χαμηλής έντασης ρεύμα διαπερνά για ελάχιστα δευτερόλεπτα το σώμα του εξεταζομένου μέσω 8 διαφορετικών ηλεκτροδίων (δύο δε κάθε άκρο). Τα αποτελέσματα της μέτρησης εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής και στην συνέχεια εκτυπώνονται.

Η αναφορά ελέγχου της Tanita περιλαμβάνει τις μετρήσεις, συγκρινόμενες με τις προβλεπόμενες τιμές, βάση της ηλικίας, του φύλου, του θερμιδικού μας ισοζυγίου και της προτεινόμενης ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης. Στην εκτύπωση αποδίδονται παράμετροι όπως Λιπώδεις Μάζα, Μυική Μάζα (συνολικά και τμηματικά), Βάρος, Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (εκτιμώμενος), Μεταβολική Ηλικία, Οστική Μάζα, Επίπεδο Σπλαχνικού Λίπους, ποσοστό των υγρών στο σώμα, ποσοστά Ενδοκυττάριου και Εξωκυττάριου Υγρού.

Η Ανάλυση Σύστασης του Σώματος σου, βοηθά να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία. Όλα στο σώμα παίζουν τον ρόλο τους και είναι σημαντικά. Γνωρίζοντας τις αναλογίες και καταγράφοντας τις μεταβολές σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσαρμόζουμε τη διατροφή και την άσκηση με στόχο την μακροπρόθεσμη υγεία, τον έλεγχο του βάρους και την ευεξία. Έτσι χάνεις βάρος με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MOBILE ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Κρατήστε το ιστορικό της δίαιτας σας στο κινητό σας, με τη δημοφιλή εφαρμογή MyFitnessPal.

MyFitnessPal

Με μια βάση δεδομένων με πάνω από 450.000 φαγητά, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ακριβώς πόσες θερμίδες πήρατε καθώς και να μετρήσετε τα θρεπτικά συστατικά όπως σίδηρος, ζάχαρη και υδρογονάνθρακες.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΣΩΣΤΑ

Αν έχεις κουραστεί να δίνεις μάχη με τα κιλά και αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο το βάρος και να ενδιαφερθείς για τη σύσταση του σώματος σου…Μόνο έτσι θα αδυνατίσεις σωστά!

Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος μπορεί να γίνει στο Διαιτολογικό Γραφείο.

DIET'S BLOG

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΡΩΣΚΛΗΡΩΣΗ.

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι η σημαντικότερη αιτία θανάτου στους άνδρες ηλικίας 35-55 χρόνων και μια από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου στις γυναίκες στις χώρες δυτικού τύπου.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας εκτιμά ότι το 2020 τα καρδιαγγειακά νοσήματα θα ευθύνονται για το θάνατο σχεδόν 25 εκατομμύρια ατόμων στον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ;

Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα που μας απασχολεί καθημερινά. Άπειρες έρευνες, μαγικές δίαιτες, σκευάσματα αλλά και τα μέσα ενημέρωσης μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες και υποσχέσεις προκειμένου να επιτύχουμε μια γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους.

Τι είναι αυτό όμως που τελικά μας βοηθάει πραγματικά να χάσουμε βάρος και να το διατηρήσουμε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Όταν δεν χάνω βάρος συνεχίζω να έχω οφέλη για την υγεία μου;

 Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί, ‘’Τι ρόλο  μπορεί να παίζει το βάρος σε σχέση με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής;’’

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • 28ης Οκτωβρίου 434, Μέγαρα

Μεσαριά – Θήρας, 84700, Σαντορίνη

  • 22960 89059

6980776197